målet er å hjelpe 10.000 mennesker til å ha det bra med seg selv

Og ha det gøy på veien

Om
Gi slipp for faen

Har du en drøm du ikke tør å gå for? kjenner du på at du har behov for råd og bekreftelse fra andre i stede for å stole på deg selv? Føler du at livet har mer å by på, men du går i samme tralten? Har du kanskje en gründer i magen – eller drømmer du om et småbruk på landet? Hva hindrer deg i å gå for drømmen?

Kanskje er det i bunn og grunn dårlig selvfølelse som gjør at du ikke tør å ta det første steget?

Gi slipp for faen brenner for å hjelpe deg til å stå trygt i deg selv slik at du tør å gå for drømmen. Ved å gi slipp på skiten som holder deg nede, bryte handlings- og tankemønstre, utfordre komfortsonen og snakke deg selv opp, vil du oppdage hvor bra du faktisk er.

Gi slipp for faen jobber for å inspirere deg til å jobbe mot god selvfølelse, gi deg konkrete verktøy du kan bruke i hverdagen samt hjelper deg 1-1 for å få rask fremgang i selvutviklingen.

Om
Maria Lønnemo

Jeg visste ikke hva jeg ville før jeg startet å gå.

Min reise startet da jeg var 19 år gammel og hadde hørt alt for mange voksne rundt meg si «Hvis jeg var ung igjen da skulle jeg ha…». Det var da jeg bestemte meg for at det skal jeg aldri si. Jeg vil heller angre på noe jeg har gjort, enn å angre på noe jeg ikke gjorde. Min reise for å leve det livet jeg ville leve var i gang.

Etter skuespillerutdanningen fra NISS, jobbet jeg for å spare opp penger til å reise jorden rundt. Alene. Da kunne jeg gjøre det jeg ville, når jeg ville. Ikke minst lære å stole på meg selv. Etter reisen følte jeg en frihet som ikke lignet grisen, men hverdagen tok meg fort igjen og jeg var tilbake i systemtankegang. Jeg må jo ta en utdanning. Jeg tenkte at det er tross alt det samfunnet forventer av meg, og tenk hva andre vil tenke om jeg ikke gjør det. At jeg skulle jobbe med mennesker visste jeg fra ung alder, så HR i Australia måtte være tingen. Da fikk jeg kombinert reising og studier. Etter halvannet år mistet jeg meg selv, visste ikke hva jeg ville lenger og gikk inn i depresjon. Hva faen skal jeg gjøre nå? Jeg reiste hjem igjen for å finne tilbake til overflaten og finne ut av hvem jeg er og hva jeg vil. Etter ett år med summing fant jeg ut at jeg skulle prøve å fullføre studiene, men denne gangen i Canada. Første skoledag tenkte jeg «faen, er jeg her igjen». Jeg er interessert i å lære om folk, ikke om statistikk og formler som er lange som vonde år. Jeg fant ut at dette studiet ikke var for meg. Men hva skal jeg gjøre da? Etter mange «tilfeldige» møter i Canada, hvor jeg virkelig hjalp folk videre i livet, fant jeg ut at jeg skulle bli coach. Fra den erkjennelsen falt alle brikkene på plass. Jeg dro hjem og startet på Erickson coach sertifisering.

I dag er jeg sertifisert Profesjonell Erickson coach, har jobbet som coach i privat- og bedriftsmarkedet i 3 år, samtidig som jeg har hjulpet hundrevis av mennesker til bedre selvfølelse gjennom kurs. Min drøm er å hjelpe mennekser til å leve det livet de vil leve og være den personen de vil være.

Før var jeg selvkritisk, snakket meg selv ned og hadde lav selvfølelse. Nå har det snudd. Jeg jobber bevisst med tanke- og vanemønstrene mine og har mange nyttige verktøy som hjelper meg til å ha det knallbra med meg selv.

Jeg digger meg selv og den jeg er i dag.