Andre utfordring: Hip Hop

Dansing er en av treningsformene jeg liker best. For det første har jeg det gøy mens jeg svetter, for det andre er det veldig bra for hjernen da man må huske trinn og koordinere armer og ben. Gjennom årenes løp har jeg prøvd mange dansestiler; Swing, Bugg, Line dance, Vals, Chachacha og Step dance. Hip hop har ikke vært i tankene min før. Jeg hører ikke på den type musikk og føler meg ikke som en yo-yo-slim-shady-person. Dessuten har jeg forestilt meg at jeg ville sett veldig dum ut om jeg prøvde. Jeg har lange armer og ben som ikke alltid rekker frem i tide. Dette er en unnskyldning for å holde meg unna noe jeg tenker jeg kan drite meg ut på. Med andre ord, en strategi for å unngå ubehag og føle meg trygg.  Hvis jeg går rundt å tror på denne unnskyldningen blir det en sannhet. Om jeg har lyst til å bli god på det må jeg også øve. Det er dumt å forvente at jeg skal være verdensmester på første forsøk.

Jeg kom inn gang nr 4 av kurset fordi jeg har vært på ferie, så de andre hadde lært en del allerede. Det var ikke lett å følge med og jeg følte meg rett og slett som en dust der jeg snubla i egne ben og prøvde å herme etter de andre. Men det var kjemp gøy. Jeg måtte konsentrere meg masse og når jeg fikk til noe var det ekstra morsomt. Under kan du se en filmsnutt av noe vi lærte.

Nå skal jeg og min gode kollega, som begynte sammen med meg, fullføre dette dansesemester, OG opptre på årets julebord med jobben. Like greit å utfordre oss selv skikkelig når vi først er i gang.

På slutten av året legger jeg ut en før og etter video så får vi se om jeg ser litt kulere ut! Øvelse gjør mester!