Åttende utfording: Meditere hver dag

«Har du problemer med å sitte i ro?» Det var det første coachen jeg besøkte i Bergen spurte meg om da jeg satt meg ned i sofaen hennes. Da kunne jeg ikke si annet enn sannheten som er JA!

Etter at jeg flyttet fra Canada i 2015, bestemte jeg meg for å gjøre mer, være med flere folk og få ting til å skje. Det har blitt et spor som til tider har vært veldig energikrevende, og vanskelig å komme ut av. Det har blitt en vane. Derfor satte jeg igang prosessen med å roe ned forrige uke.

Slik jeg ser selvutvikling, handler det om å utfordre seg på det en synes er mest skummelt og det en helst vil unngå å ta tak i.
Per nå er de 3 sterkeste utfordringene mine

  • Sitte i ro og si nei til ting til fordel for stillhet
  • Snakke om de innerste følelsene
  • Slutte helt med sukker

Punkt 2 er jeg godt i gang med ifm gislippforfaen prosjektet. For å jobbe med punkt 1 har jeg lastet ned appen Headspace for å ha et verktøy som kan hjelpe meg i gang. I tillegg øver jeg meg på å gå saktere, spise roligere og gjøre alle dagligdagse gjøremål med tilstedeværelse og lavt tempo. Det er en stor utfordring fordi jeg har for vane å være turbokanin. Små steg til suksess. Nå er jeg på vei så om et år er jeg vel nivå med Dalai Lama.

Hva trenger du å utfordre deg selv på?
Hva skal til for at du faktisk gjør det?

Gi litt faen og hopp i det.