Styrk selvfølelsen med coaching

Hvorfor coaching

Vær deg selv 100 %

Kast maskene og la ditt ekte jeg skinne. Du er bra nok.

Stol på deg selv

Ta valg basert på magefølelsen og egne tanker. Hva som er riktig for deg vet du best selv. Stol på det.

Få ro i tankekjøret

Stå stødig i stormen. Veien blir klarere med ro i hodet og kroppen.

Redd deg selv først

Det er en grunn til at du skal ta på din egen maske før du hjelper andre på flyet. Når du redder deg selv først har du mer overskudd til andre. Da kan du være den beste vennen, samboeren, forelderen, kollegaen osv. Sett av tid til deg selv.

Tør å gå for drømmen

Vær trygg på deg selv utenfor komfortsonen. Gjør det du vil og kom deg videre. Tiden er inne for å gå for drømmen. Verden trenger ditt bidrag.

Jobb med
Gi slipp for faen

Enkelttimer med coachingsamtaler

Coaching kan hjelpe deg med å:

Være deg selv 100%

Stole på deg selv

Få ro i tankekjøret

Sette av tid til deg selv

Tørre å gå for drømmen

 

– Pris på forespørsel

Pakke med 10 coachingsamtaler

Hvorfor vil jeg jobbe med deg over tid?

Tenk på det som å trene for å få six pack. Hvor lenge må du trene for å oppnå det? Mer enn en treningsøkt! Ved å jobbe mentalt over tid, styrker du musklene i hjernen som vil bidra til god selvfølelse. Akkurat som å trene til six pack krever det tid og vedlikehold for å oppnå og opprettholde de musklene som skal til.

– Pris på forespørsel

Hva sier andre?

Samtalene med Maria har gjort meg mer oppmerksom på tanker og følelser og hvilke situasjoner som trigger de. Med gode spørsmål har jeg blitt tvunget til å virkelig kjenne etter og fått satt ord på disse følelsene. Dette har hjulpet meg med å gjenkjenne og dermed kunne snu negative tanker til det mer positive. Ved også å ta i bruk ulike teknikker for å finne roen, har det skjedd en endring i meg. Å ta utfordringer virker nå ikke like skummelt som tidligere. Både fordi jeg har mer troen på meg selv og fordi tanken på å skulle feile ikke lenger er like skremmende.
Mette, 29 år
Maria har med sin veiledning og coaching hjulpet meg til å bli mer bevisst  mine styrker og egenskaper. Gjennom å være en god lytter har Maria hjulpet meg til å få mer tro på meg selv. Det har gjort at jeg våger mer i hverdagen. Etter samtaler med Maria har jeg trosset små og store frykter, som gjør at jeg endelig kan være hele meg. Hun har gjort meg mer modig og tryggere på meg selv. En bonus oppi det hele er at familie og venner rundt meg merker det og sier at jeg stråler. Om du går og kjenner på at det er flere ting du skulle ønske du turte å gjøre eller kjenner på at du ikke er «din egen bestevenn», kan jeg på det sterkeste anbefale samtaler med Maria. Hun vet å bygge sten-for-sten, samtidig som hun gir deg en utfordring eller to på veien, så du kan trosse frykten å gi litt mere faen.
Christine, 36 år