Første utfordring: Singel på fjellet

Grunnen til at jeg valgte denne utfordringen er at jeg ikke hadde vært på date på ett år og 4 mnd. En annen grunn er at jeg synes typisk dating (middag, et par øl eller kaffe) er kunstig og kleint. Derfor gjorde jeg det på en annen måte med singeltur i fjellet. På date har jeg tidligere opplevd at jeg ikke klarer å være meg selv, blitt veldig selvbevisst og ikke klart å slappe av. Det siste året har jeg jobbet for å endre dette og være trygg i meg selv rundt mannfolk og intimitet. Dette har jeg gjort ved hjelp av coaching, positivt selvsnakk, affirmasjoner og visualisere ønsket tilstand. På singeltur fikk jeg kjent effekten av dette.

Hva skjedde egentlig?

Dag 1  

Jeg ankom Haukeliseter kl 19 og sjekket inn på sovesal med 28 senger. Hadde ikke trua på mye søvn denne helgen. Deretter møtte jeg opp på felleshytta og til et bord med 15 gutter og presenterte meg kort og godt. Småkleint. Kl 20 var det middag og jeg fant navnelappen min mellom 2 hyggelige herrer. Vi fikk servert 3 retters middag som smakte utsøkt. Etter 4 timer til bords var det tid for quiz. Mitt bord fikk byttet ut guttene og fikk noen nye i retur. Vi skulle jo bli kjent med flest mulig. Laget mitt kom på 2. plass og ble litt kjepphøye av det. Kl 01.30 hoppet jeg i seng og sovnet stille inn til lyden av snorking fra nabosengen i sovesalen.

Dag 2

Frokost 9.30 og turstart kl 10.00. Ettersom det var meldt skitvær, ble det en kortere tur på 4 timer. Vi kom tilbake rett før pøsregnet startet. Etter mingling med mine romvenninner, hoppet jeg i badetøyet og gikk inn i badstua med nydelig sjøutsikt. Jeg var tydeligvis treig og kom inn etter at alle de andre hadde badet i sjøen. De prøvde seg på gruppepress om at jeg også måtte hoppe uti. Jeg lot meg påvirke. Lite visste de at jeg har drevet med isbading og synes derfor det var både forfriskende og godt å bade. Plasket rundt en stund. Alle ble imponert av det, og jeg reddet damenes rykte ble det nevnt. Girl power! Etter nok en fabelaktig 3 retters middag, skravlet vi og lo høyt til kl 01.30. Jeg hoppet stuptrøtt til sengs. Midt på natten stormet det inn en horde med folk som hadde rømt fra skitværet. De hadde hodelykter som blinket som diskokuler og dro like tidlig som de kom. Søvn den natten var det lite å få.

 Dag 3

Våkner drittrøtt og ble skremt av det jeg så i speilet. Fuck it. Møtte opp til frokost og pakket 6 skiver til bussturen hjem. Noen gikk på tur, jeg ble igjen og spilte brettspill inne i varmen. Vi spilte Ticket to ride og jeg vant. Jeg var en skikkelig dårlig vinner, mobbet taperne og koste meg med det. Bussturen hjem var lang, kom hjem kl 22 og startet min sosiale detox.

For alle dere som har lurt på om dere skal melde dere på en slik tur, gjør det. Var et veldig hyggelig arrangement. Selv om det ikke ble noe romantikk på meg, nyter jeg å ha blitt kjent med mange hyggelige mennesker og ha fått masse oppmerksomhet. En god selvtillits boost det.

Etter turen har jeg følt meg stolt over å utfordre meg selv. Nå nyter jeg at terskelen for å prøve noe nytt er litt utvidet. I tillegg kan jeg si at frykten for mannfolk og dateing ikke er like stor. Det hjelper å jobbe med meg selv.

Neste utfordring er å starte på Hip Hop. Følg med på Instagram #gislippforfaen.