Tredje utfordring: Silent Disco

Grunnen til at jeg valgte dette som utfordring er at jeg lenge har lurt på hva dette er for noe. Det har lenge blitt med luringen. Ofte tenker vi på alt vi har lyst til å gjøre, men vi gjør sjeldent noe med det. Når jeg er gammel og går vil jeg tenke tilbake på alt det jeg har opplevd fordi jeg turte å prøve.

Vel, Silent disco var skikkelig morsomt. Jeg ble møtt med en smilende damer som rekte meg et par blinkende høretelefoner. Når jeg kom inn i lokalet så jeg folk som danset til ulike rytmer og sang, eller gaula, etter musikken i sure toner og med stort engasjement. For et syn. Kan bare forestille meg hvordan det opplevdes for bartenderne som jobbet der hele natten og kun hørte på musikken fra syngende folk. Innerst i lokalet var 2 DJ’er. Vi kunne velge hvilken sin musikk vi ville høre på ved å trykke på en knapp på høretelefonene. Når jeg tok på meg disse gikk jeg inn i min egen boble og lot musikken styre kroppen.

Noen herrer bød opp til Swing. Først måtte vi sørge for at vi hørte på samme musikk slik at vi danset til samme takt og rytme. Så var det bare å svinge seg over dansegulvet. En herre prikket meg på skulderen og tilbød en shot med Tequila. Han fikk bakoversveis da jeg sa ‘nei takk, jeg kjører’. Ikke kunne han skjønne at man kunne være edru på et slikt arrangement. Hvertfall en raring som meg som dansa like nobody was watching. Woop! Da klokken var 01.22 var jeg fornøyd og dro hjem. Last woman standing. Jeg fikk med meg at dette arrangeres en gang i mnd. Så da er det bare å glede seg til neste gang for min del.

Før var jeg veldig selvbevisst når jeg var ute på byen og danset. Jeg kunne se rundt meg for å se om noen så på meg. Denne gangen gjorde jeg ikke det. Jeg var veldig komfortabel i meg selv, danset akkurat som jeg ville og gav rom til at andre kunne gjøre det samme. Det føltes godt! Det jeg merker er at jo mer jeg jobber med meg selv, jo mer kjenner jeg etter hva jeg trenger for å ha det bra, og gjør det. Dette uten å be om tillatelse eller bekreftelse fra andre. Selvfølgelig kjenner jeg på usikkerhet og er selvbevisst fortsatt, men i mindre grad, og når jeg merker at jeg er det, trekker jeg pusten dypt, kjenner etter hva jeg trenger for å være trygg og justerer meg etter det. Jeg har svarene selv på hva jeg trenger.

Hva er det du lenge har hatt lyst til å prøve, men ikke gjort enda? Hva skal til for at du prøver?

Gi litt faen og hopp i det!