Utfordring 11: Ta tattis

Jeg har fått FOTSOPP

Yes, dette er min type humor! Lenge har jeg hatt lyst på en liten fotsopp, men har ikke turt for det egentlig er ganske teit. Men så tenker jeg faen heller, JEG synes det er lættis, så da gjør jeg det!

I halvannen uke sendte jeg mail til tatoveringsstudioet med høyest rating i Sandnes, uten svar. Det var torsdag i uke 47 og jeg hadde 3 dager igjen på å gjennomføre utfordringen. Jeg trappet opp kl 10.00 på studioet og spurte når de hadde ledig. «Du kan få time i dag». Woop. Jeg valgte kl 15. Da var det bare å gruglede seg frem til det.

Jeg skal innrømme at jeg jukset! Jeg brukte bedøvelseskrem, vil ikke lide unødvendig. Det tok under en halvtime å ferdigstille tattisen og jeg flirte av meg selv og ristet på hodet om hverandre, resten av dagen.

Nå slipper jeg å tenke «hvordan hadde det vært å hatt fotsopp», for nå vet jeg det.

«Hvis jeg var ung igjen, da skulle jeg ha…. Vent litt, jeg gjorde alt jeg ville gjøre»!

That’s my mission in life!