Utfordring 16: Gi en gave til en fremmed

16. Utfordring gjennomført – Gi en gave til en fremmed.

Dette burde være lett eller hva? Men i det jeg skulle velge en som skulle få gave, var det ulumskheter på gang i magen.

Denne utfordringen fikk jeg av @panaceastories inspirert av @readygoread. Den gikk ut på å kjøpe en bokgave og gi det til en ukjent på flyet. And that I did.

Da jeg sto i butikken for å velge ut en bok begynte uroen i magen, som den alltid gjør når jeg gjør noe som er utfordrende. I det flyet nådde sin marsjhøyde reiste jeg meg opp og spanet etter en som skulle få gaven. Tanker som dukket opp var ‘tenk om verkommende sier nei takk eller kommer å leverer den tilbake fordi hen ikke liker boken’. Jadda, tankekjøret spinner. Heldigvis lot jeg tanker som ‘det er hyggelig å få gaver, dette burde alle gjøre ofte, dette er en god gjerning’, ta styringen.

Jeg gav boken til en dame som først ble skeptisk og spurte hvorfor. Da jeg sa jeg gav meg selv en utfordring med å gi en gave til en fremmed, lyste hun opp, så takk og god jul. Hun returnerte ikke boken.

Har du gitt en gave til en villt fremmed før?